Wednesday, 26 September 2012

Pabila hijap kawanku DIBUKA!! :3


Salam! 

okey, jawab salam ye.. 

Farah sebenarnya nak share storylah. kawan Farah ni, dia boleh lihat benda yang kita tak boleh lihat. Dia kata, kejadian ni berlaku sejak budak baru tu masuk~ Sebenarnya beberapa hari sebelum budak tu masuklah. Tapi, sebelum budak tu masuk, dia okeylah sikit.
Tapi, bila budak baru tu datang, dia jadi x tenang! Siap nangis lagi malam-malam. :( Geng dia and Farahlah yang beri semangat termasuklah rakan sekelas!

Satu lagi, budal tu datang sekolah hanya 3 hari je! :) senyumlah kawan farah ni. Sejak budak tu tak datang, dia jadi tenang dan ceria je! ^^v cuma kadang-kadang dia sakit sebab memang dia ada penyakit! hahaha.. kidding orait?

Budak lelaki tanyalah kena dott..dott..dott.. ni tak datang. Cikgu cakap dia sakit. hmmm.. Sakit apa yang sampai 2 minggu tak datang seko0lah? Dalam bendak kepala Farah ni, maybe dia dah PINDAH! hip hip horeeyyy!!!!

:P Lalalaa.. happy ending! Kawan Farah suka, Farah pun suka.. 

   senyum, tak perlu kata apa-apa!!


orait, bye!! Kalau korang ada pengalam cam Farah cerita di atas tu, share lah ye! 
Nasib baik Farah tak kena! 


2 comments:

Cik Tie@Akak said...

Farah...kat tempat akak kije pun ada kes mcm ni...budak ni boleh tgk benda yg kita x leh nampak..
mmg menakutkanlah...
pernah skali bila bos tegur kesalahan yg dia buat,sebelah malamnya bos mimpi budak ni datang bagi marah2 kat dia....muka mmg budak tu,tapi matanya merah dgn rambut mengerbang..
lepas tu bos jadi fobia lagi nak tegur2 budak tu

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

seramkan ? Huhuuu