Tuesday, 21 August 2012

Wawa Zainal FAKE mengaku Wawa? apa cerita adik?!


Salam..
sebenarnya story ni dah lama dah. maybe sebelum puasa lagi! ^^
di sini farah bukan nk malukan dia but. oklah!
cerkorang baca:


ekcelly, Farah nak tergelak! haha..
amboi.. dia kata:

"MACAMLAH DIE NI REAL WAWA"

Ya Allah, sumpah Farah tergelak! Farah ni dulu dia pilih Farah sebagai Admin untuk facebook tu.
masa tu dia kata bolehlah buat apa saja dengan FB tu. dengan syarat jgn tukar paswed n kasi tahu paswed dekat org. farah kotakan janji tu. N den Farah bercadang nak tukar pic gambar, di pun marahlah!
haish.. berkerut dahi Farah tau? 
boleh pulak dia kata yg macamlah die ni real wawa? ello.. kau tu real wawa ke?
cercakap sikit!

oklah, tak mahu cakap byklah. dia pun dah block farah. farah tak kisah. farah jd admin pun tak sampai 1 minggu. weelll.. I DONT CARE!

so, kepada awk yg tgh baca post ni, sayalah yg tukar DP gambar tu! :)
ok? saya nak cakap balik dekat awk, tapi awk dah block saya.
kepada awk, saya minta maaf ok?!

dan, awk tu baru berumur 10 TAHUN, masih.. aiyaaa.. tak sampai hati nak cakap. lebih baik belajar dulu ok?
kalau nak jadi artis macam adik MIA SARA tu, berusaha!
^^! saya harap dapat jumpa lagi dengan awk yg berumur 10THN tu.

di sini, saya bukan nak malukan awk tau? tapi kenyataan.
thnx sebab block saya! :D suka-suka-suka.

SELAMAT HARI RAYA!! 

maaf Zahir dan Batin ye awk? hehe..

1 comment:

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hahaha ;) lawak je la.. tak pyh la nak real wawa segala :) aigoo