Saturday, 25 August 2012

egmen : JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN !



Followers> 183


28 comments:

Iwan said...

Salam kunjungan dan salam perkenalan dari segmen yang sama, saya dah follow. trimas
http://earlcarl13.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

~didiey~ said...

salam.done follow cnie
jemput follow didiey balik ye :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Izzati Suhaide said...

dtg dr segmen yg sama..done follow..jemput singgah dan follow blog sy jugak.. :D

http://izatie91.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana datang dari segmen yang sama ;) jom follow blog hana, nanti konpem hana folow balik blog korang ;) PROMISE!

Mr. Firdaus Windey said...

done follow sini #187 dari segmen sama.. jom support sy jugak..

http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

eimah siti said...

cik siti dari segmen yg sama....follow awak..http://eimah2328.blogspot.com..=)

Jaja Sutera said...

Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
Jaja nk ajak awak join Blogwalking,Giveaway & Pencarian Sponsor utk Giveaway akan datang..
kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
time kasih..

BLOGWALKING

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

GIVEAWAY

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

nurhafizah shaffril said...

salam..ziarah dari segmen yg sama=)

http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/

Fravlein Ulan said...

dari segmen sama ~~ f0ll0w balek kay ? maksehhh ^^

maszull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

noura nuriman said...

singgah dari segmen sama.... done follow u dear... follow me back :)

http://syiqahshahar.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari segmen ne juga..
meh ke blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

#195

Nor Adilah said...

jemput singgah & join blog dila.. TQ..

P/s: dila da follow..

http://outfitbooth.blogspot.com/

Marble said...

singgah sini..=))


http://guliboolat.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Anis Farhana said...

Hai . datang dari segmen yang sama .
done follow sini .

Saya pun minat Kim Bum and Kim So Eun . diorang sweet sgt. hehehe :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Mrs.BuduBilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama .done follow u . selamat bersegmen dan semoga sihat selalu

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

dEdEQ dE wIshEs said...

199 ..

DONE FOLLOW AWK

•*¨`*•Nad©•*¨`*• said...

salam.

dah jadi dah follower awak...singgah jom ke blog saya...hehe

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama...pape nanti if u free follow me k....

salam persahabatan yang tidak pernah putus....

http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Yaya Hatsumi said...

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow..follow me back k :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

NURUL ◕‿◕ said...

datang follow sini dari segmen yang sama!

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmenjom-tambah-follower-blog-sebanyak.html

jemput singgah ke blog saya ^^

FaLya said...

dtg dari segmen sama..done follow,
jom join GA ni, terbaik punya!!
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/07/mega-giveaway-by-cik-fie-anisah-n-aiman.html

nabila biela said...

datang cini jalan2 smbil fllow dr segmen same..hit me back:)http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

nabila biela said...

datang cini jalan2 smbil fllow dr segmen same..hit me back:)http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

LIA AZMAN said...

nk kena ckp kim bum & kim so eun lovely couple ke?? hehe

btw. dah follow sini yer :)

STiLaH said...

mantol wne scroll bar..hehe..follow done..
http://stilah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Atin Tory said...

Salam dari segmen yg sama
done follow awk :D
jangan lupa follow saya balik k :D

http://fatinhalid.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html