Tuesday, 30 October 2012

2nd Giveaway By Secret AKU DAN ???



TAMAT! THNX KERANA JOIN!

Salam! ^^v 
Farah nak buat GA yang ke-2! Harap dapat sambutan ramai! ngeee~


Jom tengok syarat:

  • Follow blog (tak wajib)
  • Like SINI *newSINI *newFOLLOW *new dan SINI
  • Wargenara MALAYSIA only!
Cara Join:

  1. Copy banner dan linkkan di post
  1. Buat entry mengenai AKU dan ???
  1. Korang boleh tulislah korang dengan siapa. Dengan TV ke, kucing, pen, BFF, girlfriend ect. (merapu! haha) Kalau boleh, bagi gambar sekali! ^^ TAK NAK LETAK GAMBAR PUN ITS OKEY!!
  1. tag 2 orang dan pastikan mereka tahu (untuk meriahkan lagi GA ini!)
  1. Entry paling best akan dipilih sebagai pemenang semsetinya!
  1. Tinggalkan link di ruangan komen. Tempat lain tak boleh!
hadiah:


1 pemenang: WJ2535 Trendy Hooded Jacket Black

HADIAH MUNGKIN DITAMBAH KALAU 30 org ke atas yang join! so, sama-samalah meriahkan GA ni. please.. :)



TAMAT: 8 November  31 Oktober~


9 comments:

Eyna Reen said...

join!

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/2nd-giveaway-by-secret-aku-dan.html

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

ASSALAMUALAIKUM ! JOIN AWK !!! HOPE ADA REZEKI KALI NI JUGAK ! AMINNN YA RABBAL ALAMIN !!! :D

http://www.yanaliyana.com/2012/10/2nd-giveaway-by-secret-aku-dan.html

Chien si puteri said...

kak, sini ada giveway yang dianjurkan oleh ftnjwa.blogspot.com...kalau kakak sudi,jemput-2x lah join....

http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2012/10/first-give-away-by-ftnjwablogspotcom.html

Meyra Lyana said...

join ,
http://myfakesmiling.blogspot.com/2012/10/2nd-giveaway-by-secret-aku-dan.html
Meyra akan promote habis-habisan

Nadratul Syazwana said...

Salam.. Nad joined.. Harap ada rezeki nad katsini, amin~

http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/10/2nd-giveaway-by-secret-aku-dan.html

Nur Amylia said...

Salam , Amy join ye :)

http://belogawekchoco.blogspot.com/2012/10/2nd-giveaway-by-secret-aku-dan.html

Ratu Lissa said...

good luck utk semua perserta ^^ blockquote dia gambar kim so eun lah,,, hehe..

Izara4eva™ said...

wah ada GA :)

Zafirah Aidahh :) said...

http://aimishyuu.blogspot.com/2012/10/aku-dan.html