Saturday, 30 June 2012

1st giveaway by fatin & fatini

klik banner untuk join! :3

hyep! Farah join GA ni tau! korang tak join ke? ishx3! RUGI BESAR tau!
Farah nak menang buku novel dan tedybear je. muahahha.. tu je sebenarnya!
kalau Farah menang, harap2 boleh dapat buku Kak AIn Maisarah!
:)
nak jugk!


Syarat-Syarat GiveAway:
1. Warganegara Malaysia.
2. Mempunyai blog dan akaun facebook.
3. Wajib follow blog Fatini & Fatin. *untuk mengetahui perkembangan GA
4. Like fanpage Fatini & Fatin.

Cara menyertai GiveAway:
1. Buat entry bertajuk "1st GiveAway by Fatin & Fatini".
2. Letak banner giveaway di atas dalam entry tersebut dan linkkan ke entry ni. 
3. Tag 2 orang rakan blogger dan pastikan mereka tahu.
4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni dan di CBOX atau tempat lain tidak akan dilayan.   Sekiranya anda join GA ini dari blog Fatin, tinggalkan link entry anda di sana.(Hanya 1 link diperlukan.
5. Letak banner di bawah di sidebar anda. *peluang untuk jadi top refferal semakin cerah

Hadiah menarik menanti anda:
-Mini Pendrive + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
-USB + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
-Teddybear x 2 pemenang
-Novel x 2 pemenang
-Shawl x 2 pemenang
-Tudung bawal x 1 pemenang
-T-shirt x 1 pemenang
-Topup RM5 x 1 pemenang
-Perfume 1 set x 1 pemenang
-Keychain x 2 pemenang
-Cute pencil case x 1 pemenang
-Brooch x 3 pemenang
-Header x 5 pemenang *saguhati*
-Cursor nama sendiri x 10 pemenang *saguhati

so, mangsa tag kat bawah ni ok?

_
_
_
_
_
_
_


tag:

1 comment:

Eira Shamiera said...

GIVEAWAY TERHANGAT !!
TEKAN SINI -->> http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-wawa.html